• 1401/11/05 - 11:19
  • - تعداد بازدید: 789
  • - تعداد بازدیدکننده: 786
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /ZW
رئیس شورای اسلامی شهر سنندج:

ضرورت ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی در جامعه/ رفع معضلات اجتماعی نیازمند فرهنگ‌ سازی است

رئیس شورای اسلامی شهر سنندج بر ضرورت ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی در جامعه تاکید کرد و گفت: در این زمینه اقدامات خوبی انجام شده اما کافی نیست جامعه امروز ما بیش از هر زمانی نیاز به آگاهی بخشی و بصیرت‌ افزایی در این حوزه دارد.

به گزارش ارتباطات و امور بین الملل شهرداری سنندج، فرهاد میمنت‌ آبادی در دیدار شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر سنندج با مدیرکل صدا و سیمای استان کردستان اظهار کرد: اهمیت رسانه به ویژه رسانه ملی در حوزه اطلاع‌ رسانی و آگاهی‌ بخشی جامعه برکسی پوشیده نیست.

رئیس شورای اسلامی شهر سنندج خاطرنشان کرد: این دانشگاه بزرگ آموزشی به عنوان روابط عمومی نظام و صدای مردم رسالت سنگینی را در مطالبه‌ گری مردم و اطلاع‌ ‌ رسانی در مورد خدمات نظام دارد.

میمنت‌ آبادی تصریح کرد: صدا و سیما دانشگاه عمومی و محلی برای انعکاس مطالبات جامعه و یک امکان ارزشمند و بزرگی است که هر سیستم و دستگاهی که بتوانید از این ظرفیت استفاده کند بخش مهمی از رسالت خود را در پاسخگویی به مطالبات جامعه هدف انجام داده است.

وی در ادامه از شهرداری‌ ها به عنوان ویترین خدمات نظام نام برد و گفت: شهرداری به عنوان پیشانی حاکمیت در ابتدای قافله خدمت به شهر و جامعه است اگر خدمات به درستی انعکاس داده شود در جذب و اعتمادسازی سرمایه‌ های اجتماعی نقش موثری را ایفا کرده است.

رئیس شورای اسلامی شهر سنندج اظهار کرد: شهرداری در تمام امورات مردم دخیل است و تمام زوایای زندگی مردم را در بر می‌ گیرد.

به گفته میمنت‌ آبادی، فرهنگ‌ سازی و آگاهی‌ بخشی در مورد حق و حقوقات شهروندی از نیازهای امروز بوده و باید در این راستا اقدامات لازم انجام شود.

وی به نقش صدا و سیما در رفع معضلات شهری و خدمات‌ رسانی به جامعه گریزی زد و گفت: گستره فعالیت‌ های شهرداری بسیار و حتی برای یک روز تعطیل بردار نیست، زمینه آشنایی مردم با تولید محتواهای هنری با رسالت‌ های متعدد این نهاد خدمات‌ رسان باید فراهم شود.

رئیس شورای اسلامی شهر سنندج ترویج و آموزش سبک زندگی در شهر سنندج را ضروری خواند و گفت: در این زمینه اقدامات خوبی انجام شده اما کافی نیست جامعه امروز ما بیش از هر زمانی نیاز به آگاهی بخشی و بصیرت‌ افزایی در این حوزه دارد.

میمنت‌ آبادی اظهار کرد: امروز دشمن با بهره‌ گیری از ابزار رسانه‌ های گسترده خود دنبال القای فرهنگ غربی در جامعه ایرانی است، متاسفانه سمت و سوی زندگی مردم به سمت خطرناکی پیش می‌ رود که با فرهنگ دینی و اسلامی و ایرانی همخوانی ندارد.

وی عنوان کرد: در بحث سبک زندگی مشکلاتی وجود دارد و باید آسیب‌ شناسی و برنامه‌ ریزی‌ های لازم در این خصوص از سوی متخصیص و صاحب‌ نظران انجام شود.

رئیس شورای اسلامی شهر سنندج در ادامه بروکراسی اداری را از مشکلات جدی در جامعه امروز دانست و گفت: در این زمینه نیازمند فرهنگ‌ سازی هستیم بروکراسی‌ های اداری در برخی موارد موجب ناامیدی و یاس مجریان طرح‌ های سرمایه‌ گذاری در شهر شده است.

میمنت‌ آبادی از اعتیاد و طلاق به عنوان دیگر معضلات موجود در سطح شهر نام برد و گفت: در رابطه با این آسیب‌ های اجتماعی در صدا و سیما کارهای زیادی انجام می‌ شود اما نیاز به کارهای گسترده و تاثیرگذارتری داریم.

وی اضافه کرد: یکی از اقدامات ارزشمند شهرداری سنندج در خصوص مقابله با معضل اعتیاد به عنوان ریشه بیشتر آسیب‌ های اجتماعی، احداث و راه‌ اندازی کمپ ماده ۱۶ بود.

رئیس شورای اسلامی شهر سنندج تصریح کرد: این ظرفیت در سطح کمی و کیفی بسیار خوبی ایجاد شد و برای ساماندهی و درمان معتادین متجاهر در اختیار بهزیستی قرار گرفته است که نیاز به اطلاع رسانی بیشتر در این خصوص و ترغیب خیرین برای حمایت از این برنامه هستیم.

میمنت‌ آبادی افزود: تکدی‌ گری از دیگر معضلات در سطح شهر سنندج است که زوایای پنهان زیادی دارد لذا فضای جامعه باید به سمت و سویی سوق داده شود که با فرهنگ‌ سازی شهر فرهنگی سنندج را به شهر بدون گدا تبدیل کنیم.

وی با بیان اینکه روابط اجتماعی در شهر سنندج دچار مشکل شده است، گفت: در این خصوص نیازمند فرهنگ‌ سازی با زبان هنر و تولید محتواهای تاثیرگذار هستیم.

رئیس شورای اسلامی شهر سنندج اضافه کرد: فرهنگ‌ سازی در زمینه قانون‌ مندی و دروری از قانون‌ گریزی از دیگر نیازهای امروز جامعه است، نباید اجازه دهیم که قانون گریزی از دیدگاه مردم متعارف و قابل قبول باشد.

 

  • گروه خبری : فرهنگی وهنری
  • کد خبر : 54
کلمات کلیدی
شیرین مرادی
خبرنگار

شیرین مرادی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

×

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید

تنظیمات قالب