• 1405/04/26 - 21:12
  • - تعداد بازدید: 332
  • - تعداد بازدیدکننده: 330
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZFE
با تلاش آتشنشان ها

آتش‌سوزی پارک جنگلی توس‌نوذر سنندج مهار شد

شعله‌هایی که در دل طبیعت سنندج زبانه کشید، با حضور سریع نیروهای امدادی خاموش شد؛ ۲ هکتار از پوشش گیاهی پارک جنگلی توس‌نوذر در آتش سوخت، اما واکنش به‌موقع آتش‌نشانان از یک خسارت گسترده‌تر جلوگیری کرد.

به گزارش ارتباطات و امور بین الملل شهرداری سنندج، آتش‌سوزی در پارک جنگلی «توس‌نوذر» سنندج امشب با تلاش نیروهای آتش‌نشانی مهار شد.

در این حادثه حدود ۲ هکتار از اراضی این مجموعه طبیعی و ۲۰ اصله درخت طعمه حریق شد، اما سرعت عمل نیروهای عملیاتی اجازه نداد آتش به بخش‌های وسیع‌تر پارک سرایت کند.

مرتضی کرمی، رییس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری سنندج با اعلام این خبر اظهار کرد: این حادثه ساعت ۲۰:۲۷ دقیقه به سامانه آتش‌نشانی اطلاع داده شد و نیروهای امدادی در کوتاه‌ترین زمان ممکن در محل حضور یافتند.

وی افزود: تیم‌های عملیاتی آتش‌نشانی پس از حضور در محل، عملیات مهار را آغاز کردند و این آتش‌سوزی در ساعت ۲۱:۰۴ دقیقه، یعنی کمتر از ۳۵ دقیقه پس از اعلام حادثه، به‌طور کامل کنترل شد.

کرمی گفت: برای مهار این آتش‌سوزی از ظرفیت سه ایستگاه آتش‌نشانی، چهار تیم سیار خودرویی و سه اکیپ موتوری استفاده شد و خوشبختانه مشکل خاصی در این حادثه به وجود نیامد.

کارشناسان محیط زیست و نیروهای امدادی همواره تاکید می‌کنند که بخش زیادی از آتش‌سوزی‌های مناطق جنگلی و مرتعی بر اثر بی‌احتیاطی انسانی رخ می‌دهد.

شهروندان هنگام حضور در پارک‌ها و مناطق طبیعی باید از روشن کردن آتش در نقاط غیرایمن خودداری کنند، زباله‌های شیشه‌ای و مواد قابل اشتعال را در طبیعت رها نکنند و پیش از ترک محل از خاموش شدن کامل آتش یا زغال اطمینان داشته باشند.

همچنین در صورت مشاهده دود یا شعله در مناطق جنگلی، مردم باید بدون نزدیک شدن به محل خطر، موضوع را سریعاً به نیروهای امدادی اطلاع دهند تا از گسترش خسارت جلوگیری شود.

حفاظت از پارک‌های جنگلی تنها وظیفه دستگاه‌های امدادی نیست؛ هر شهروند می‌تواند با یک رفتار مسئولانه، سهمی در حفظ سرمایه‌های طبیعی و جلوگیری از نابودی درختان و منابع سبز شهر داشته باشد.

گفتنی است؛ پارک جنگلی توس‌نوذر یکی از فضاهای طبیعی ارزشمند سنندج به شمار می‌رود که در سال‌های اخیر به یکی از مقاصد گردشگری، تفریحی و طبیعت‌گردی شهروندان تبدیل شده است.

  • گروه خبری : خدمات شهری,شهرداری مرکزی,معاونت ها,سازمان ها,مناطق,ستادی
  • کد خبر : 2034
کلمات کلیدی
شیرین مرادی
خبرنگار

شیرین مرادی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

×

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید

تنظیمات قالب