رئیس شورای اسلامی شهر سنندج
سنندج پیشرو در ساخت مسیر دوچرخهسواری است
رئیس شورای اسلامی شهر سنندج گفت: شهرداری سنندج پیشرو در توسعه دوچرخهسواری ااست و به همین منظور 15 کیلومتر مسیر دوچرخهسواری در این شهر ایجاد شده است.
به گزارش ارتباطات و امور بین الملل شهرداری سنندج، بهروز ابراهیمآبادی در جلسه امضای تفاهمنامه همکاری بین فدراسیون دوچرخهسواری و شهرداری سنندج اظهار کرد: در دنیایی که روز به روز به سمت ماشینشدن حرکت میکند تنها روش ساده و تاثیرگذار در بحث سلامت شهروندان توسعه و ترویج فرهنگ دوچرخهسواری است.
رییس شورای شهر سنندج افزود: امروز در بسیاری از کشورهای و شهرهای دنیا به سمتی حرکت میکنند که دوچرخه را جایگزین ماشین کنند.
وی با بیان اینکه حوزه سلامت در سبد خانوادهها بیشترین درصد را به خود اختصاص میدهد، اذعان کرد: توسعه ورزش از راهکارهای پیشگیری از بیماریهاست روندی که باید در راستای آن سرمایهگذاری کرد.
رییس شورای شهر سنندج فرهنگسازی مناسب در این زمینه را ضروری خواند و گفت: این کار میتواند به کاهش هزینه درمان در سبد خانوارها و ارتقای سطح سلامت مردم کمک قابل توجهی داشته باشد.
وی اضافه کرد: شهرداری سنندج از قبل به فکر توسعه دوچرخهسواری افتاده و 15 کیلومتر مسیر دوچرخهسواری اجرا شده است.
وی عنوان کرد: نهضت پارکسازی که در سنندج راهاندازی شده مسیر دوچرخهسواری دیده شده و حرکتهای خوبی در این زمینه انجام گرفته است.
وی گفت: در زمینه سرمایهگذاری فدراسیون دوچرخهسواری در شهر سنندج با توجه به ظرفیتهای خوبی که دارد گامهای اساسی برداشته شود.
فرهاد میمنتآبادی رییس کمیسیون ورزش شورای اسلامی شهر سنندج هم در این جلسه اظهار کرد: تحول بسیار خوبی از حیث علمی دیدن ورزش و بومیسازی علوم بر کف تاثیرگذار بوده است.
وی افزود: 50 رشته در استان فعال است و هیچ رشته ورزشی اسپانسر ندارند و با توجه به اینکه کردستان استانی صنعتی نیست در این زمینه حمایت چندانی نمیشود.
میمنتآبادی افزود: شهرداری اولین قدم که در این حوزه بردارد قطعا با گاردگیری سایر رشتههای ورزشی روبرو میشود.
وی با بیان اینکه با توجه به اینکه احداث این پست در کردستان یک پایلوت و قدم اول در کل کشور است باید به نحوی عمل کنیم که در بالاترین سطح ممکن باشد، گفت: کمکهای کارشناسی و یا دادن دوچرخه جز وظایف ذاتی فدراسیون است انتظار داریم که به صورت ویژه حمایت کند.
رییس کمیسیون ورزش شورای اسلامی شهر سنندج اضافه کرد: برای اینکه شهرداری بتواند پاسخگوی سایر رشتههای ورزشی باشد این کار باید به صورت مشارکتی انجام شود تا شهرداری باید زمین را تامین و فدراسیون هزینههای احداث را پرداخت کند، تا شهردار در قبال سایر رشتهها هم بتواند پاسخگو باشد.
میمنتآبادی افزود: با توجه به وضعیت اسپانسری در استان ضعیف است کوچکترین اقدام شهرداری دراین حوزه مورد سوال عام و خاص قرار میگیرد.
وی خواستار ورود اسپانسر و دعوت سرمایهگذار از سوی فدراسیون برای اجرای این پروژه شد و گفت: معتقدیم هرکمکی که به حوزه ورزش شود کمک به سلامتی، اقتصاد و سرزندگی جامعه است.
وی خاطرنشان کرد: رسالت شهرداری توسعه ورزشهای همگانی است در این راستا احداث گذرهای ورزشی در بازه زمانی تقریبا 3 ساله احداث شده است.
نظر دهید