• 1405/06/18 - 12:50
  • - تعداد بازدید: 1
  • - تعداد بازدیدکننده: 1
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZoG

سنگ‌تمام شهرداری سنندج در دهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب کردستان

دهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب در کردستان در حالی به محلی برای گردهمایی اهالی فرهنگ و دوستداران کتاب تبدیل شده است که شهرداری سنندج با بسیج ظرفیت‌های شهری، تبلیغاتی و خدماتی خود، پشتیبانی همه‌جانبه‌ای را برای برگزاری باشکوه این رویداد فرهنگی به میدان آورده است.

به گزارش ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری سنندج، نمایشگاه کتاب فقط مجموعه‌ای از غرفه‌ها و قفسه‌های کتاب نیست؛ رویدادی فرهنگی است که برای دیده‌شدن و دسترسی آسان مردم، به همراهی بخش‌های مختلف مدیریت شهری نیاز دارد.

در همین راستا، شهرداری سنندج با هماهنگی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان، مجموعه‌ای از خدمات و حمایت‌ها را برای برگزاری هرچه بهتر دهمین نمایشگاه استانی کتاب ارائه کرده است.

فرشید صلواتی رییس سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری سنندج، در این باره اظهارکرد: یکی از اقدامات شهرداری سنندج، فضاسازی و تبلیغات گسترده در سطح شهر برای اطلاع‌رسانی درباره نمایشگاه و ایجاد حال‌وهوای فرهنگی در میان شهروندان بوده است.

وی افزود: در این راستا ۵۵ تخته بنر بر روی داربست‌ها و سازه‌های شهری نصب شده و ۷۲ لم‌پست تبلیغاتی نیز در معابر اصلی شهر به نمایش درآمده است. همچنین ۲۰ سازه تبلیغاتی محیطی برای معرفی این رویداد فرهنگی در نقاط مختلف شهر جانمایی شده است.

آماده‌سازی نمایشگاه با پای کار آمدن نیروهای شهرداری

 رییس سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری سنندج عنوان کرد: پشتیبانی شهرداری تنها به تبلیغات محیطی محدود نشده و بخش خدمات، عمرانی و پشتیبانی نیز برای آماده‌سازی محل نمایشگاه وارد عمل شده است.

 صلواتی اذعان کرد: اختصاص نیروهای متخصص برای پاکسازی و رفت‌وروب مستمر محوطه و اطراف نمایشگاه، همکاری نیروهای خدماتی در جابه‌جایی تجهیزات و برپایی غرفه‌های داخلی و همچنین عملیات تسطیح و رگلاژ پارکینگ نبش نمایشگاه از جمله اقداماتی است که با هدف ایجاد شرایط مناسب‌تر برای حضور شهروندان انجام شده است.

فرهنگ، مسئولیت مشترک مدیریت شهری

وی افزود: حمایت از نمایشگاه استانی کتاب، بخشی از رویکرد فرهنگی و اجتماعی شهرداری سنندج است؛ رویکردی که با هدف تقویت حضور مردم در رویدادهای فرهنگی و ترویج کتاب و کتاب‌خوانی دنبال می‌شود.

وی تصریح کرد: این اقدامات در راستای فعالیت‌های سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری سنندج انجام شده و نشان می‌دهد مدیریت شهری، توسعه فرهنگی را در کنار توسعه کالبدی و خدماتی شهر دنبال می‌کند.

وقتی شهر برای کتاب آماده می‌شود

حضور شهرداری در دهمین نمایشگاه استانی کتاب سنندج، تصویری از همراهی مدیریت شهری با جریان فرهنگ و کتاب‌خوانی است؛ از بنرهایی که در خیابان‌ها شهروندان را به نمایشگاه دعوت می‌کنند تا نیروهای خدماتی و اتوبوس‌هایی که مسیر حضور مردم را هموار می‌سازند.

اکنون سنندج در روزهای برگزاری نمایشگاه، تنها میزبان کتاب‌ها نیست؛ شهر با ظرفیت‌های خود به استقبال فرهنگ رفته است تا فاصله میان کتاب و شهروندان کوتاه‌تر و چراغ کتاب‌خوانی در پایتخت فرهنگ و هنر ایران‌زمین، روشن‌تر از همیشه باشد.

  • گروه خبری : فرهنگی وهنری,رسانه و ارتباطات,مدیران,شهرداری مرکزی,معاونت ها,سازمان ها,مناطق,ستادی,سایر
  • کد خبر : 2132
کلمات کلیدی
شیرین مرادی
خبرنگار

شیرین مرادی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

×

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید

تنظیمات قالب