رییس دانشگاه کردستان:
مدیریت جامع شهری راهکار رفع مشکلات شهر سنندج است/تقدیر رییس دانشگاه کردستان از اقدامات توسعهای شهرداری سنندج
رییس دانشگاه کردستان با تقدیر از اقدامات شهرداری سنندج در مسیر توسعه و خدمات رسانی طی چند سال اخیر گفت: مدیریت جامع شهری راهکار رفع مشکلات شهر سنندج است.
به گزارش ارتباطات و امور بین|لملل شهرداری سنندج، حامد قادرزاده در نشست با شهردار و اعضای شورای شهر که با هدف تعامل هرچه بیشتر شهرداری و با مجموعه دانشگاهی برگزار شد، اظهار کرد: تعامل بین دانشگاه و مدیریت شهری میتواند نقش بسزایی در کاهش چالشها و توسعه شهر داشته باشد.
وی با بیان اینکه رفع مشکلات ترافیکی، ایجاد مسیرهای جدید، المانهای شهری از نکاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد، گفت: خوشبختانه مدیریت شهری در این دوره حرمت خاصی برای بدنه علمی قائل و برنامهریزیهای انجام گرفته نیز با استفاده از دیدگاههای علمی اجرا میشود.
رییس دانشگاه کردستان تصریح کرد: دانشگاه کردستان به عنوان مجموعهای علمی در کنار شهرداری خواهیم بود و با نهایت علاقه و اهتمام توان علمی و تخصصی خود را در راستای حرکت به سمت شهر توسعه یافته در اختیار مدیریت شهری قرار میدهیم.
به گفته وی، یکی از چالشها و مشکلات اصلی نبود مدیریت جامع شهری است در صورت تحقق این مهم بسیاری از مشکلات حل میشود.
وی اضافه کرد: شهر سنندج به عنوان مرکز استان کردستان شهر خلاق موسیقی جهان و شهر کتاب ایران ظرفیتهای زیادی دارد و توجه به توسعه آن میتواند نقش بسزایی در امیدآفرینی در جامعه داشته باشد.
رییس دانشگاه کردستان از سنندج به عنوان ویترین خدمات نظام در کردستان نام برد و گفت: شهر سنندج به عنوان پایتخت منطقه کردنشین مورد توجه ایران اسلامی و دیگر نقاط جهان است و خوشبختانه گامهای توسعهای خوبی در این استان برداشته شده است.
انعقاد 7 تفاهمنامه بینالمللی جدید در دانشگاه کردستان
وی از راهاندازی فرهنگستان زبان کردی در آینده نزدیک در دانشگاه کردستان خبر داد و گفت: توسعه ارتباطات بینالمللی از دیگر اولویتهای این دانشگاه است و در همین راستا برنامههای دو طرفه ورزشی با دانشگاههای عراق طی سنوات گذشته برگزار و این روند استمرار دارد.
وی افزود: در راستای توسعه ارتباطات بینالملل دانشگاه 7 تفاهمنامه جدید را با دانشگاههای جنوب عراق منعقد کرده کمااینکه قبلا هم با اقلیم عراق تفاهمنامههایی همکاری منعقد کردهایم.
رییس دانشگاه کردستان با بیان اینکه در حال حاضر 12 هزار دانشجو در رشتههای مختلف در 7 دانشکده کشاورزی، منابع طبیعی، هنر و معماری، زبان و ادبیات، علوم اجتماعی و ... در دانشگاه کردستان مشغول به تحصیل هستند، گفت: دانشکده قروه و بیجار فعال و دانشکده سقز نیز در آینده نزدیک فعال میشود.
قادرزاده با اشاره به راهاندازی و فعالیت مرکز مطالعات جنگل در شهر بانه فعال است، عنوان کرد: بیشتر از 545 دانشجوی بینالمللی از 6 کشور دنیا در دانشگاه کردستان مشغول به تحصیل هستند.
وی گفت: 200 دانشجوی بورسیه ایران به عراق و 200 دانشجوی بورسیه کشور عراق در ایران مشغول به تحصیل هستند.
انتهای پیام/
نظر دهید