• 1404/03/16 - 11:46
  • - تعداد بازدید: 48
  • - تعداد بازدیدکننده: 45
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Z2U
گزارش تصویری؛

آغاز عملیات روکش آسفالت خیابان آبیدر توسط شهرداری منطقه ۳ سنندج

در ادامه برنامه‌های عمرانی شهرداری سنندج و با هدف بهبود وضعیت معابر شهری، عملیات روکش آسفالت خیابان آبیدر در حدفاصل میدان مولوی کُرد تا میدان آزادی آغاز شد. این پروژه توسط شهرداری منطقه ۳ سنندج در حال اجراست.

به گزارش ارتباطات و امور بین الملل شهرداری سنندج، در ادامه برنامه‌های عمرانی شهرداری سنندج و با هدف بهبود وضعیت معابر شهری، عملیات روکش آسفالت خیابان آبیدر در حدفاصل میدان مولوی کُرد تا میدان آزادی آغاز شد. این پروژه توسط شهرداری منطقه ۳ سنندج در حال اجراست.

 

هدف از اجرای این عملیات، ارتقاء ایمنی عبور و مرور، افزایش کیفیت روسازی خیابان، و پاسخ‌گویی به مطالبات شهروندان منطقه است. با اجرای این طرح، ضمن بهبود زیرساخت‌های شهری، شرایط تردد در یکی از پررفت‌وآمدترین محورها تسهیل خواهد شد.

 

اجرای پروژه‌های زیرساختی از جمله روکش آسفالت معابر، بخشی از برنامه‌های گسترده شهرداری سنندج در راستای توسعه متوازن شهری، بهبود خدمات و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان است.

  • گروه خبری : عمرانی,حمل و نقل و ترافیک,مدیران,شهرداری مرکزی,معاونت ها,سازمان ها,مناطق,ستادی
  • کد خبر : 1712
کلمات کلیدی
شیرین مرادی
خبرنگار

شیرین مرادی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

×

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید

تنظیمات قالب