• 1405/05/24 - 16:09
  • - تعداد بازدید: 242
  • - تعداد بازدیدکننده: 240
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
  • /ZUF
شهردار سنندج؛

بلوار شهری در سنندج جور کنارگذر شرقی را می‌کشد/ بلوار دکتر حسینی در وضعیت حاد است/هشدار شهردار سنندج درباره تردد کامیون‌ها در قلب شهر

شهردار سنندج با هشدار نسبت به تداوم تردد خودروهای سنگین و تانکرهای حامل سوخت در مسیرهای شهری، نبود کنارگذر شرقی را یکی از چالش‌های جدی ایمنی و ترافیکی شهر عنوان کرد و گفت: روکش آسفالت، نصب تجهیزات ترافیکی، احداث پل عابر و تعیین تکلیف فوری وضعیت بلوار دکتر حسینی ضروری است.

به گزارش ارتباطات و امور بین الملل شهرداری سنندج،سیدانور رشیدی، شهردار سنندج، در جلسه شورای راهبری ترافیک و کاهش تصادفات با اشاره به یکی از حوادث تلخ گذشته اظهار کرد: در سال ۱۳۹۷ حادثه‌ای اتوبوس و تانکر حامل سوخت رخ داد که تعدادی از هموطنان در آن جان خود را از دست دادند و این حادثه همچنان در ذهن مردم باقی مانده است.

وی با بیان اینکه خطر تردد خودروهای سنگین در محدوده شهری همچنان وجود دارد، گفت: نبود کنارگذر شرقی باعث شده فشار تردد کامیون‌ها و خودروهای سنگین بر معابر شهری سنندج افزایش پیدا کند و این موضوع می‌تواند زمینه‌ساز تکرار حوادث ناگوار شود.

رشیدی تأکید کرد: تجربه حوادث گذشته نشان می‌دهد که موضوع انتقال ترافیک سنگین از داخل شهر تنها یک مسئله ترافیکی نیست، بلکه مستقیماً با جان و ایمنی شهروندان ارتباط دارد.

کامیون‌ها از میدان محمدی تا مسیرهای بین‌المللی؛ سنندج زیر فشار ترافیک سنگین

شهردار سنندج با اشاره به مسیر تردد خودروهای سنگین اظهار کرد: از محدوده میدان محمدی تا مسیرهایی که به جاده سقز و جاده مریوان و در نهایت مرز باشماق و مسیرهای بین‌المللی منتهی می‌شود، حجم قابل توجهی از کامیون‌ها و خودروهای سنگین تردد دارند.

وی افزود: این ترددها در شرایطی انجام می‌شود که در اطراف این مسیر، شهرک‌ها و محلات مسکونی،پارک‌ها، مساجد و مدارس قرار گرفته‌اند و همین مسئله بر حساسیت موضوع افزوده است.

رشیدی تصریح کرد: حضور خودروهای سنگین در معابر شهری، علاوه بر افزایش استهلاک آسفالت و ایجاد گره‌های ترافیکی، احتمال وقوع حوادث شدید را نیز افزایش می‌دهد و باید برای آن راهکاری اساسی اندیشیده شود.

بلوار دکتر حسینی در وضعیت حاد؛ شهرداری خواستار اقدام فوری شد

شهردار سنندج وضعیت بلوار دکتر حسینی را «حاد» توصیف کرد و گفت: این مسیر در شرایط فعلی با مشکلات جدی در زمینه ایمنی، آسفالت و تجهیزات ترافیکی مواجه است.

وی خطاب به دستگاه‌های متولی افزود: از مجموعه راهداری انتظار داریم در زمینه روکش آسفالت و ایمن‌سازی این محور همکاری جدی داشته باشد.

رشیدی ادامه داد: در کنار اصلاح وضعیت آسفالت، نصب تجهیزات ترافیکی و احداث پل عابر پیاده در مسیر نیز ضروری است تا بتوان شرایط ایمن‌تری برای تردد ساکنان محلات و سایر شهروندان فراهم کرد.

وی گفت: هدف این است که تردد مردم در محدوده بلوار دکتر حسینی با سهولت و ایمنی بیشتری انجام شود و خطرات ناشی از تردد خودروهای سنگین کاهش یابد.

پیشنهاد مسدود کردن مسیر؛ تصمیمی برای نجات شهر یا یک چالش جدید؟

رشیدی با اشاره به مصوبات و تصمیمات گذشته درباره بلوار دکتر حسینی اظهار کرد: در دوره قبل شورای شهر، مصوبه‌ای درباره این موضوع وجود داشته و از استاندار نیز درخواست شده است که امکان اعمال محدودیت و مسدود کردن این مسیر برای ترددهای خاص فراهم شود.

وی افزود: اگر قرار باشد استفاده از بلوار شهری برای عبور خودروهای سنگین متوقف شود، باید تمام جوانب موضوع بررسی شود تا اجرای یک تصمیم ترافیکی، خود به معضل جدیدی برای شهر یا استان تبدیل نشود.

شهردار سنندج تأکید کرد: وضعیت فعلی بلوار دکتر حسینی به اندازه‌ای حساس است که نمی‌توان آن را به آینده موکول کرد و لازم است دستگاه‌های مسئول در کوتاه‌ترین زمان ممکن برای اصلاح شرایط موجود تصمیم‌گیری کنند.

۵۵ درصد سنندج بافت ناکارآمد دارد؛ نسخه شهرداری برای محلات قدیمی

شهردار سنندج در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت بافت شهری و ناکارآمد شهر اشاره کرد و گفت: حدود ۵۵ درصد از سطح شهر سنندج را محدوده‌های ناکارآمد تشکیل می‌دهد.

رشیدی افزود: از مجموع حدود ۵۵۰۰ هکتار مساحت شهر سنندج، بخش قابل توجهی در محدوده‌های ناکارآمد قرار گرفته و مدیریت شهری در محلات قدیمی با محدودیت‌های جدی برای اجرای پروژه‌های خدماتی و توسعه‌ای مواجه است.

وی با اشاره به محلات قدیمی شهر گفت: در محله‌ها و بافت‌های قدیمی به دلیل محدودیت زمین و شرایط موجود، اجرای بسیاری از طرح‌ها بسیار دشوار و حتی غیرممکن است.

شهردار سنندج تأکید کرد: در مقابل، بخش قابل توجهی از توسعه‌های جدید شهر در بهاران، تعاونی‌ها و شهرک‌های جدید شکل گرفته است و باید میان ظرفیت‌های این مناطق و نیازهای محلات قدیمی توازن ایجاد شود.

 بازارهای محله‌ای؛ راهکار شهرداری برای ساماندهی وانت‌بارها

رشیدی یکی از راهکارهای ساماندهی دستفروشان و وانت‌های فروش را ایجاد بازارهای محله‌ای عنوان کرد و گفت: انتظار داریم زمین‌هایی که دارای کاربری تجاری، عمومی یا بازار روز هستند در اختیار شهرداری قرار گیرد تا بتوانیم بازارهای محله‌ای را در آنها ایجاد کنیم.

وی افزود: شهرداری آمادگی دارد بخشی از فعالیت‌های پراکنده فروشندگان را به این بازارها منتقل کند و خدمات مناسب‌تری به مردم ارائه دهد.

شهردار سنندج تصریح کرد: ایجاد بازارهای محله‌ای علاوه بر ساماندهی وانت‌های فروش، می‌تواند به کاهش توقف‌های حاشیه‌ای، کاهش بی‌نظمی در معابر و روان‌تر شدن جریان ترافیک نیز کمک کند.

ایمنی راه‌ها و ساماندهی شهری؛ مطالبه‌ای که باید از پشت میز به خیابان برسد

رشیدی با تأکید بر ضرورت همکاری میان دستگاه‌های اجرایی اظهار کرد: مشکلات ترافیکی سنندج تنها با اقدامات مقطعی برطرف نمی‌شود و نیازمند تصمیم‌های مشترک و اجرای هماهنگ طرح‌هاست.

وی گفت: از یک سو باید وضعیت محورهای عبور خودروهای سنگین، به‌ویژه بلوار دکتر حسینی، تعیین تکلیف شود و از سوی دیگر، اصلاح آسفالت، نصب تجهیزات ترافیکی، احداث پل‌های عابر و توسعه بازارهای محله‌ای در دستور کار قرار گیرد.

شهردار سنندج تأکید کرد: هدف نهایی همه این اقدامات باید کاهش خطر برای شهروندان، افزایش ایمنی معابر، روان‌سازی ترافیک و ارتقای کیفیت زندگی مردم باشد و امیدواریم با همراهی راهداری، استانداری و سایر دستگاه‌های مرتبط، تصمیم‌های عملیاتی برای این مسائل اتخاذ شود.

  • گروه خبری : اخبار,فرهنگی وهنری,خدمات شهری,برف‌روبی,فضای سبز و پارک‌ها,عمرانی,حمل و نقل و ترافیک,رسانه و ارتباطات,ایمنی,مدیران,شهرداری مرکزی,معاونت ها,سازمان ها,مناطق,ستادی,سایر
  • کد خبر : 2104
کلمات کلیدی
شیرین مرادی
خبرنگار

شیرین مرادی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

×

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید

تنظیمات قالب